Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

NilsonGroup og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Jobbe hos oss

Vi tilbyr

Våre kjerneverdier

 • Vi tenker på kunden

  Vi ser alt fra kundens perspektiv. Uansett hva vi jobber med skal våre handlinger styres av kundens behov.

 • Vi tenker enkelt

  Vi går den rakeste vei mellom to punkter. Vi bruker alltid få mellomledd og ser utfordringen i å gjøre bra ting med høy kvalitet uten å vanskeliggjøre det.

 • Vi tenker nytt

  Vi utfordrer alltid. Vi er nysgjerrige, modige og våger å teste nye ting.

 • Vi tenker og viser tillit

  Alle mennesker vokser og har det best når de får rom til å ta eget ansvar. Vi lytter til mennesker og det er grunnlaget for den gode følelsen vi ønsker skal gjennomsyre alt vi gjør.